Evenementen


26/06/2019

26 juni, de Midzomer - nachtduik

Op 26 juni is er de traditionele en zo spannende Midzomer nachtduik..!

Nadere informatie volgt over locatie enzo.

12/06/2019

Buitenduiken vanaf 12 juni in 2019

Nog even en we gaan gewoon weer buiten het water in. Om sneller met elkaar te kunnen afspreken is de App natuurlijk ideaal. Als je een ochtend-middag-avond zin hebt om te duiken zet je gewoon een berichtje in de App en wie weet heb je wel een buddy voor een leuke duik

Vanaf 12 juni is het weer tijd om op de maandagavonden op verschillende locaties buiten te duiken. Net als vorig jaar komt er in de week voor de duik een mail met de locatie. De evenementen zorgt niet voor de buddyparen. Die ontstaan op de locatie door een ieder zelf.

24/05/2019

Zeeland weekend traditioneel van 24 t/m 27 mei

Elk jaar zitten we in zeeland. We hopen op beter zicht dit jaar zodat we weer mooie duikjes kunnen maken. Aan de gezelligheid heeft het niet gelegen vorig jaar.

Zoals andere jaren verblijven we op de Witte Boulevard in het grote huis.

Vrijdag avond vis diner – zaterdag ontbijt en lunch – zaterdag avond BBQ diner – zondag ochtend ontbijt en lunch – koffie en thee is het hele weekend inclusief Als je iets anders wilt drinken of snacken dan moet je dat zelf meenemen

De kosten voor dit hele weekend zijn 90 euro pp.

Opgeven via e-mail: lamantijnevenementen@gmail.com

30/04/2019

Openingsduik 30 april 2017

De eerste duik dat de nullo’s het buitenwater in gaan. Daar maken we altijd met z’n alle een gezellige achtend van. De eerste buitenduik maar eerst een kopje koffie met wat lekkers. Dan de heerlijk frisse duik. Met daarna een lekkere lunch en de duik evalueren.

Laat even of je komt ivm de broodjes!!!!!!

Opgeven via e-mail: lamantijnevenementen@gmail.com

09/04/2019

Aankondiging ALV van OSV de Lamantijn

De Algemene Leden Vergadering ( ALV - 2019) wordt 09 april 2019 op de camping de Kei, Provincialeweg 1/3 te Castricum gehouden. De eigenaar van de boerderij, Arnold Res stelt voor deze gelegenheid zijn campinggasten lokaliteit ter beschikking. Aanvang ALV 2019 om 20.00 uur.

06/04/2019

Jubileumfeest

6 april is ons jubileumfeest

Laat weten of je ook komt op: lamantijnevenementen@gmaill.com Nadere informatie volgt nog.

20/03/2019

Duikvergunning Vinkenveen

In het duikgebied van Vinkenveen is het verplicht om een duikvergunning te hebben. Deze kun je verkrijgen bij de Airdiving duikshop ter plaatsen en is dit jaar €25,00 voor een jaar duik plezier. Dit is niet de moeite waard van een boete. Je kunt het formulier alvast downloaden en dan ingevuld meenemen. Klik hier voor formulier ook in de duikshop verkrijgbaar

19/03/2019

Ledenlijst

Er staat weer een ledenlijst op de site.

Dus als je iemand zoekt staat hij op het beschermde ledendeel van de site. Ook vind je hier de Wie is Wie, het fotoalbum. We nog niet van iedereen een foto of misschien sta je niet zo leuk op de foto. Neem een kijkje. Mocht je een andere foto hebben voor op de site dan kun je een nieuwe foto mailen (formaat maakt niet uit)